Jouw hulp in het afslankproces!

Onze passie is om vrouwen te helpen in hun afslankproces, dit doen wij in trajecten die wij zowel incl. als excl. fitness aanbieden.

Maar let op, wij zijn er niet zomaar voor iedereen.. Alleen voor de vrouwen die écht resultaat willen behalen, niet even een quick fix of een tijdelijk dieet (met tijdelijk resultaat als gevolg). Nee, wij gaan alleen met vrouwen aan de slag die er klaar voor zijn, klaar om met hun doel aan de slag te gaan, klaar om hun gezondheid te verbeteren, klaar om hier tijd en energie aan te besteden. Want dan kunnen wij je namelijk één ding beloven, daar ga jij nooit spijt van krijgen!

& owja, hé, pssst.. Denk jij nu, ja ik ben er klaar voor! Maar 1 ‘probleempje’.. Afslanken is niet mijn doel, ik wil alleen werken aan een gezondere levensstijl. Uiteraard is dit traject dan ook geschikt voor jou, de basis blijft namelijk voor ons hetzelfde.

 

Afslanktraject incl. fitness

Tijdens dit traject word je intensief begeleidt in jouw afslankproces door jouw eigen coach maar daarnaast kom je ook 2x p.w. onder begeleiding trainen bij ons in de trainingsstudio. Meer informatie over dit traject? Klik hier.

 

Afslanktraject excl. fitness

Tijdens dit traject word je intensief begeleid in jouw afslankproces en is zowel online als fysiek bij ons in de afslankstudio te volgen. Dit traject word meestal gekozen als iemand niet wil/kan sporten, al ergens anders sport en daar graag wil blijven of te ver weg woont maar wel graag gebruik wil maken van onze afslankcoaching. Meer informatie over dit traject? Klik hier.

 

Fitwomen is aangesloten bij de Beroepsvereniging gewichtsconsulenten (BGN) waardoor je een vergoeding kunt krijgen bij jouw zorgverzekering als je één van onze trajecten volgt.

Heb je een andere zorgverzekeraar? Neem dan contact met hun op en vraag naar de mogelijkheden voor een ‘afslank cursus’ of voor een gewichtsconsulente aangesloten bij de BGN. Kom je er met hun niet uit? Bel of mail ons gerust even!

Ervaringen van onze prachtvrouwen!

{

Één van de betere beslissingen in mijn leven is mezelf aanmelden bij Fitwomen. Inmiddels 11 kg lichter, terug in mijn eigen lijf en tussen mijn oren zit het ook weer goed. Werken aan jezelf in een ontspannen sfeer heeft mij weer laten stralen!

Jeannet
{

In 4 maanden tijd 15 kilo afgeslankt en nu al 2 jaar stabiel. Ik kan het soms nog steeds niet geloven, nooit gedacht dat mij dit zou lukken na de pogingen die ik al gedaan heb in het verleden.

Janet
{

Mijn interesse werd vooral gewekt door de persoonlijke begeleiding, deze had ik gewoon nodig. Ik had een kennismaking met Esther en ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Een gezellige en positieve dame die liet blijken dat je in jezelf moet geloven en dat je bepaalde dingen en gewoontes kunt veranderen ook al denk je zelf van niet. Nu een jaar verder, 20 kg lichter en voel me een stuk fitter en gezonder. Ik wil het sporten in deze fijne omgeving en de begeleiding nog niet missen!

Linda
{

Volgende week maandag begin ik echt! Dat was iedere week hetzelfde. In 2019 het gesprek met Stefanie aangegaan en direct gestart! Trots zijn op m’n lichaam en mezelf was het doel. Afvallen wordt nu afslanken & sterker worden en genieten van mijn nieuwe levensstijl!

Eline
{

Al jaren bezig met afvallen, sporten, crashdieet, etc. Met wisselende resultaten, maar allemaal met een eindresultaat op langere termijn: terug bij af. Nu zo’n 10 maanden verder bij Fitwomen ben ik een stuk fitter en 14 kg lichter! En eerlijk gezegd zonder dat het mij veel inspanning kost of dat ik ‘niets’ meer mag eten. Dus ik heb in ieder geval geen reden meer om te jojo’en!

C.
{

Alle sportscholen in de buurt hebben mijn naam nog wel in het archief staan. Elke keer was mijn lidmaatschap van korte duur. Tot ik mij aanmeldde bij Fitwomen. Door de persoonlijke begeleiding van de coaches blijf ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Kleine stapjes maken grote resultaten. Succes!

Pauline
{

Mijn leven heeft echt een metamorfose ondergaan! Ik voel me veel beter en stabieler dan ooit.. Nooit gedacht dat ik zo gemotiveerd zou raken om het beste uit mezelf te halen. Sporten, betere en gezondere voeding, maar ook de fantastische begeleiding en het sparren op z’n tijd hebben mij echt gelukkiger gemaakt.. De uurtjes sporten zijn momenten met een gouden randje voor mij!

Monique
{

En nu ga ik afvallen... Hoe vaak heb jij dit tegen jezelf gezegd? Ik heel vaak en iedere keer zonder resultaat. Totdat ik Fitwomen binnenstapte, samen met Stefanie en Esther heb ik eindelijk resultaat in het behalen van mijn doel. Ga ervoor!

Bianca

Wil jij kennismaken?

Wij maken graag kennis met jou zodat we kunnen kijken of wij jou kunnen helpen in het behalen van jouw doel(en).

Ben jij er klaar voor?

Ik ben geïnteresseerd in:

1 + 13 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!