EMB test, wat is het?

Je loopt al een langere tijd met vage klachten, je voelt je moe, last van hormonale klachten, niet lekker in je vel, moeite met afslanken.. Misschien heb je hier zelfs al iets aan proberen te doen of kunnen ze via de reguliere zorg niets afwijkends vinden. Of misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig hoe het met jouw gezondheid is of wil je graag weten of je bepaalde tekorten hebt. Dan is een EMB (Energetische Morfologische Bloedtest) misschien wel iets voor jou!

Wij bieden dit voor iedereen aan, leden of niet-leden, mannen of vrouwen, jullie zijn allemaal welkom en wij helpen jou graag!

Hoe werkt EMB?

Door middel van een vingerprik wordt er een wat bloed afgenomen en naar het laboratorium gestuurd. Hier onderzoeken ze jouw bloed d.m.v. de trillingen en frequenties te onderzoeken. Door alle waardevolle informatie die hier uit komt kunnen wij een verslag opstellen zodat jij meer inzicht krijgt in jouw gezondheid. +/- 80% van de mensen die het advies opvolgt op basis van de uitslag van het bloedonderzoek, merkt sterke verbetering van klachten.

Wij zien dit als een soort APK voor je lichaam, even een check hoe het met jouw gezondheid gesteld is.

Welke verstoringen worden aangetoond?

Deze verstoringen kunnen er o.a. in het lichaam worden aangetoond met deze test.

– Basis hematologie (zoals bijv. witte bloedcellen, rode bloedcellen, hemoglobine, trombocyten, etc.)

– Vitaminen & mineralen

– Vetzuren

– Darmverstoring

– Schimmelbelasting

– Stress

– Hormonen zoals bijv., oestrogeen, testosteron, prolactine, cortisol, insuline

– Neurotransmitters zoals bijv., dopamine, serotonine, GABA.

– Accupunctuur meridianen

– Leverbelasting

– PH balans

– Vrije radicaal belasting

– Blokkades

– Bioritme verstoring

– Energetische intoleranties zoals bijv. voor gluten, koemelk, tarwe, E621, soja, suiker.

& nog veeeeel meer!

Wij staan er soms versteld van hoe snel wij de auto naar de garage brengen als er een lampje gaat branden en er vreemde geluiden onder vandaan komen maar in de tussentijd alle signalen van ons lichaam negeren. Bepaalde klachten zijn er vaak niet voor niets, leer hier naar luisteren en geef er de nodige aandacht aan en hierbij kan een Energetische Morfoligische Bloedtest goed helpen.

De investering in jouw gezondheid

De investering in jouw gezondheid is €250,- euro. Dit pakket bevat de test, een vingerprik die bij ons in de gym wordt uitgevoerd, een intake incl. klachtenlijst, verzending van de test naar het lab, uitwerken van het verslag, ontvangen van de bloeduitslag en ons conclusieverslag in de mail, nabespreking van +/- 60 minuten en na 6 weken een evaluatiemoment van +/- 30 minuten.

De EMB test wordt niet vergoed, het consult zou wel vergoed kunnen worden bij jouw zorgverzekeraar (€60,-).

Heb je behoefte aan meer begeleiding? Dit is uiteraard mogelijk, dan kunnen we vaker een afspraak inplannen van +/- 30 minuten voor €30,-. Deze afspraken worden vaak vergoed door je zorgverzekeraar (meestal tot een totale max. van €150,- maar uiteraard hangt dit af van je zorgverzekeraar).

Meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij een afspraak maken?

Heb jij interesse in een EMB test, of heb je een vraag?

12 + 6 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!