Een kickstart consult!

Dit consult is speciaal voor vrouwen die net even dat eerste zetje nodig hebben, wij helpen jou hier graag mee door je op gang te helpen naar een gezonder lijf en een mooi resultaat. Soms is namelijk een geheel afslanktraject niet nodig maar is dat eerste zetje voldoende, gewoon wat hulp om je even op het juiste spoor te zetten zodat je hier vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan.

Om jou tijdens het kickstart consult zo goed mogelijk op weg te kunnen helpen is het belangrijk om eerst te starten met het bijhouden van het daarbij horende werkboek voor min. 2 weken. Zo krijgen wij inzicht in jouw doel, hoe jouw voeding er nu uit ziet, wat je op dit moment doet aan beweging, waar jouw knelpunten zitten, etc. Zo kunnen wij alvast een globale plan van aanpak opstellen. Dit werkboek samen met ons e-book ontvang je zo spoedig mogelijk na jouw aanvraag, ook nemen wij contact met je op voor het inplannen van het consult.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw ingevulde werkboek en vanuit daar gaan we samen het plan van aanpak concreet maken. Vervolgens krijg je dit mee en ga jij de deur uit met een ingevulde map waar jij gelijk mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Een kickstart consult is slechts €89,-!

Behoefte aan meer dan één consult? Je kunt er eventueel losse consulten bij plannen. Behoefte aan meer dan dat? Dan zijn waarschijnlijk onze afslanktrajecten meer geschikt voor jou.

Ben jij er klaar voor?

Heb jij interesse in een kickstart consult, of heb je een vraag?

11 + 6 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!