Hallo, Ik ben Esther

Even allereerst een ‘korte’ introductie.. 

Ik ben Esther van der Kwast en al sinds 2018 werkzaam bij Fitwomen. Mijn hele leven doe ik al aan sport. Ik heb jarenlang korfbal gedaan en dansen is en blijft mijn hobby. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hond of een dagje naar de sauna.

Waarom ben ik afslankcoach geworden?

Vanaf mijn 15de ben ik begonnen met het organiseren van kinderpartijtjes in de sportschool. Het organiseren van de partijtjes sprak mij erg aan. Elk partijtje was anders, verschillende leeftijden, verschillende wensen, jongens en/of meisjes partijtje. Van daaruit begon mijn passie in het lesgeven. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen van dans tot fitness. Jarenlang heb ik met plezier gewerkt in de sportschool o.a. als groepslesdocente (zumba, step, full body training & fitness) In juni 2018 ben ik bij Fitwomen terecht gekomen. In de loop der jaren van het lesgeven liep ik er tegenaan dat het sporten leuk en gezellig was, maar dat alleen sporten niet genoeg is om je doelen te behalen. Zelf heb ik jarenlang darm klachten gehad. Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis is er niks ernstigs gevonden, maar ik bleef zitten met mijn klachten. Ik ben me toen meer gaan verdiepen in voeding en heb uiteindelijk de opleiding personal hormonal profiling gevolgd. Door mijn eigen positieve ervaring met een gezonde lifestyle (zowel sport als voeding) is dit iets wat ik wil overbrengen op andere mensen. Ik gun iedereen meer rust in het lichaam!

 

Wat maakt mij als coach uniek?

Door mijn jarenlange ervaring met verschillende dames die in mijn lessen voorbij zijn gekomen met allerlei klachten en doelen heb ik veel mensenkennis opgebouwd. Ik heb een groot gevoelsvermogen, waardoor ik als coach bepaalde signalen gelijk oppik. Ook mijn eigen ervaringen kan ik toepassen in de praktijk.

 

Wat vind ik het leukste aan mijn vak?

Uiteraard vind ik het leuk om mijn kennis over sport en voeding over te brengen op anderen maar het mooiste is toch wel het enthousiasme van de dames bij het behalen van hun doelen. Dat werkt aanstekelijk!

“Skip the diet, just eat healthy!”

Wil jij kennismaken?

Wij maken graag kennis met jou zodat we kunnen kijken of wij jou kunnen helpen in het behalen van jouw doel(en).

Ben jij er klaar voor?

Geef alsjeblieft aan in welk traject je geïnteresseerd bent:

13 + 4 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!