Wij zijn Fitwomen

Stefanie

Ik ben Stefanie Ravensbergen, eigenaresse van Fitwomen en samen met mijn vriend woonachtig in Rijnsburg. Ik vind het allereerst belangrijk dat onze vrouwen zich op hun gemak voelen bij mij zodat ze zich open gaan stellen en ik een duidelijker beeld krijg van hun doelen en dat ik ze leer kennen zodat ik weet hoe ik ze het beste kan begeleiden. Het allerleukste vind ik om te zien dat er veel vrouwen helemaal opbloeien en het belang in zien van een gezonde levensstijl en zich daardoor stukken beter voelen en dat motiveert uiteraard voor hun om dit voort te zetten.

Esther

Ik ben Esther van der Kwast en samen met mijn vriend woonachtig in Voorhout. Mijn hele leven doe ik al aan sport. Door mijn ervaring met verschillende dames die in mijn lessen voorbij zijn gekomen met allerlei klachten en doelen heb ik veel mensenkennis opgebouwd. Ik heb een groot gevoelsvermogen, waardoor ik als coach bepaalde signalen gelijk oppik. Vrouwen mogen begeleiden in hun afslankproces is niet altijd zo even eenvoudig maar uiteindelijk wel het mooiste om te doen.

Ervaringen van onze prachtvrouwen!

{

Één van de betere beslissingen in mijn leven is mezelf aanmelden bij Fitwomen. Inmiddels 11 kg lichter, terug in mijn eigen lijf en tussen mijn oren zit het ook weer goed. Werken aan jezelf in een ontspannen sfeer heeft mij weer laten stralen!

Jeannet
{

In 4 maanden tijd 15 kilo afgeslankt en nu al 2 jaar stabiel. Ik kan het soms nog steeds niet geloven, nooit gedacht dat mij dit zou lukken na de pogingen die ik al gedaan heb in het verleden.

Janet
{

Mijn interesse werd vooral gewekt door de persoonlijke begeleiding, deze had ik gewoon nodig. Ik had een kennismaking met Esther en ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Een gezellige en positieve dame die liet blijken dat je in jezelf moet geloven en dat je bepaalde dingen en gewoontes kunt veranderen ook al denk je zelf van niet. Nu een jaar verder, 20 kg lichter en voel me een stuk fitter en gezonder. Ik wil het sporten in deze fijne omgeving en de begeleiding nog niet missen!

Linda
{

Volgende week maandag begin ik echt! Dat was iedere week hetzelfde. In 2019 het gesprek met Stefanie aangegaan en direct gestart! Trots zijn op m’n lichaam en mezelf was het doel. Afvallen wordt nu afslanken & sterker worden en genieten van mijn nieuwe levensstijl!

Eline
{

Al jaren bezig met afvallen, sporten, crashdieet, etc. Met wisselende resultaten, maar allemaal met een eindresultaat op langere termijn: terug bij af. Nu zo’n 10 maanden verder bij Fitwomen ben ik een stuk fitter en 14 kg lichter! En eerlijk gezegd zonder dat het mij veel inspanning kost of dat ik ‘niets’ meer mag eten. Dus ik heb in ieder geval geen reden meer om te jojo’en!

C.
{

Alle sportscholen in de buurt hebben mijn naam nog wel in het archief staan. Elke keer was mijn lidmaatschap van korte duur. Tot ik mij aanmeldde bij Fitwomen. Door de persoonlijke begeleiding van de coaches blijf ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Kleine stapjes maken grote resultaten. Succes!

Pauline
{

Mijn leven heeft echt een metamorfose ondergaan! Ik voel me veel beter en stabieler dan ooit.. Nooit gedacht dat ik zo gemotiveerd zou raken om het beste uit mezelf te halen. Sporten, betere en gezondere voeding, maar ook de fantastische begeleiding en het sparren op z’n tijd hebben mij echt gelukkiger gemaakt.. De uurtjes sporten zijn momenten met een gouden randje voor mij!

Monique
{

En nu ga ik afvallen... Hoe vaak heb jij dit tegen jezelf gezegd? Ik heel vaak en iedere keer zonder resultaat. Totdat ik Fitwomen binnenstapte, samen met Stefanie en Esther heb ik eindelijk resultaat in het behalen van mijn doel. Ga ervoor!

Bianca

Wil jij kennismaken?

Wij maken graag kennis met jou zodat we kunnen kijken of wij jou kunnen helpen in het behalen van jouw doel(en).

Ben jij er klaar voor?

Ik ben geïnteresseerd in:

9 + 5 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!