Hoi, ik ben Suzanne

Ik ben woonachtig in Katwijk samen met mijn man en dochter. Mijn interesse in voeding en gezondheid begon toen ik 20 jaar oud was.
Ik ben zelf een aantal jaar geleden 25 kilo afgevallen en ik merkte dat er een omslagpunt was, ik wilde geen jojo effect meer en sindsdien heb ik een gezonde relatie met voeding opgebouwd.
In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en lees ik graag boeken.

Waarom ben ik afslankcoach geworden?

Zoals hierboven vermeld heb ik zelf ervaring op het gebied van afslanken. Ook had ik altijd al bepaalde klachten waar geen oorzaak voor te vinden was en heb ik een burn-out gehad. Door me meer te richten op een gezonde leefstijl merkte ik al snel dat ik me lekkerder in mijn vel ging voelen.
Door gezonder te leven heb ik gemerkt wat het positieve effect hiervan kan zijn, niet alleen op basis van gewicht maar ook op de mentale gezondheid.
Dit gaf mij zoveel rust in mijn hoofd en lichaam dat ik dacht.. Hoe gaaf is het als ik ook andere vrouwen hiermee kan helpen!?

 

Wat maakt mij als coach uniek?

Doordat ik zelf ervaring heb op het gebied van afslanken, kan ik me goed inleven in iemand. Door de burn-out weet ik hoe belangrijk het is om rust te nemen in het dagelijks leven want afslanken gaat niet alleen maar om voeding en beweging. En daarom focussen wij ons ook op ontspanning, slaap, emoties, motivatie etc.

Ik als coach kan jou helpen en met je meedenken, want iedere vrouw is uiteindelijk uniek en daarom is het traject voor iedereen anders.

 

Wat vind ik het leukste aan mijn vak?

Dat iedere vrouw uniek is maakt ons vak juist een uitdaging. Ook vind ik het ontzettend leuk als ik zie hoe trots iemand op zichzelf is, als ik zie dat diegene opbloeit, weer goed in haar vel zit en weer straalt. Dat is uiteindelijk waar ik het voor doe!

 

“Rest if you must, but don’t you quit!”

Wil jij kennismaken?

Wij maken graag kennis met jou zodat we kunnen kijken of wij jou kunnen helpen in het behalen van jouw doel(en).

Ben jij er klaar voor?

Geef alsjeblieft aan in welk traject je geïnteresseerd bent:

14 + 4 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!