Voeding

Wij zijn geen fan van diĆ«ten of vooropgestelde eetmenu’s. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat je zelf leert de juiste keuzes te maken zodat resultaat niet van korte duur is maar het op de lange termijn ook haalbaar is. Dit is natuurlijk niet zo eenvoudig en o.a. daarom start ons afslanktraject met 8 weken 1x p.w. individuele begeleiding zodat we hier samen mee aan de slag kunnen gaan. De voeding die wij eten is dus ook allemaal in de supermarkt te koop, niets ingewikkelds maar wel altijd met de focus op de gezondheid. Een gezond lijf slankt nou eenmaal makkelijker af. šŸ™‚

Training

Als we stap voor stap meer inzicht krijgen in jouw voeding en hoe we dit aan kunnen passen voor een mooi resultaat, gaan we starten met de trainingen. Eerst krijg je min. 2x personal training zodat wij inzicht krijgen hoe we jouw trainingsschema’s op kunnen stellen. Daarna plan je jezelf 2x p.w. in via ons rooster om te komen sporten, er zullen altijd maar maximaal 5 vrouwen aanwezig zijn. De trainingen bestaan uit krachtoefeningen met eventueel wat extra oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan onze bootcamp.

Persoonlijk Plan

Om nog meer inzicht te krijgen in jouw gezondheid voeren wij ook een vingerprik uit, dit allemaal bij elkaar creƫert een uniek plan waar we samen mee aan de slag kunnen gaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen haar eigen plan heeft en de daarbij passende begeleiding krijgt. Al hebben veel vrouwen hetzelfde doel, iedereen heeft een andere aanpak nodig. We moeten namelijk voor een langdurig resultaat rekening houden met jouw levensstijl, welk werk doe je, heb je kinderen, hoe richt je jouw vrije tijd in, etc. We moeten jouw plan aanpassen aan jouw leven en niet andersom.

Coaching

Bij ons ontvang je gedurende het traject maar eventueel ook nog daarna de begeleiding die jij nodig hebt. Soms even die schop onder de kont, of juist een knuffel als het even niet mee zit.. Afslanken is nou eenmaal niet altijd makkelijk, daarom hoef je het niet alleen te doen en helpen wij jou graag! Vanwege onze specialisatie in afslanken kunnen wij ook verder kijken op het moment dat het niet lukt. De vingerprik geeft al veel inzicht waarom het eventueel niet zou lukken, door bijv. stress, insulineresistentie, overbelaste lever, tekorten, etc. Laten we er samen voor gaan, ben jij er klaar voor?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!