Sporten in Katwijk!

Vorig jaar tijdens de eerste sluiting hebben wij al 4 maanden mogen genieten van het buiten sporten. Ik denk dat we toen iets te hard geroepen hebben dat we het buiten zijn toch wel erg fijn vonden, want nu staan we er weer..

Uiteraard allemaal vanwege de corona maatregelen die op dit moment gelden. Maar klagen doen we niet, we maken er samen gewoon het beste van! Gelukkig hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé buitenterrein, heerlijk langs het water in Katwijk. 

Voor onze trajecten waarbij er gekozen word voor coaching én training, hebben wij een tent geplaatst zodat we ook met regen door kunnen blijven trainen. Wij hebben al onze toestellen en materialen meegenomen dus wij kunnen dezelfde trainingen uitvoeren als bij ons in de gym in Rijnsburg.

Normaal gesproken bieden wij ook een bootcamp aan, zowel voor leden als niet-leden. Helaas is dat op dit moment ook nog niet mogelijk maar i.p.v. daarvan hebben wij een leuk circuit opgesteld op het bedrijventerrein waar wij nu staan. 

Waarschijnlijk blijven wij weer de gehele zomer op onze buiten locatie staan. Op het moment dat wij weer naar binnen gaan, zullen wij de circuit training weer vervangen voor de bootcamp.

Wil jij dus graag jouw uithoudingsvermogen en kracht verbeteren maar heb je geen behoefte aan onze afslank coaching en ervaar je ook niet meerdere lichamelijke klachten? Dan ben je bij ons van harte welkom! 

Je zit nergens aan vast en kunt per keer of met een strippenkaart betalen. Sowieso is een proefles altijd gratis.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Hopelijk zien we je snel!

Liefs, Stefanie & Esther

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!