Sportschool in Rijnsburg, wat is het verschil?

Hopelijk als je onze website bekijkt en ons volgt op social media heb je ondertussen wel begrepen dat wij geen reguliere sportschool zijn.

Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Een hele hoop, eigenlijk zijn er juist maar weinig overeenkomsten. Is een reguliere sportschool dan verkeerd? Nee hoor, absoluut niet! Het is gewoon een andere werkwijze en een andere doelgroep maar het is dus wel een beetje appels met peren vergelijken. En helaas word dit nog vaak gedaan dus vandaar even deze extra blog om het verschil toe te lichten.

Het woord ‘sportschool’ ligt natuurlijk lekker in de mond, het is een bekende term maar onderling is er zoveel verschil. Je hebt de sportscholen wat wij vaak de reguliere sportscholen noemen, ze zijn groot, bieden weinig tot geen begeleiding aan, geven ook vaak groepslessen en soms zijn er extra faciliteiten zoals een sauna. Ideaal voor als je gewoon lekker wilt sporten, niet hoeft/wilt afslanken of daar geen begeleiding voor nodig hebt, je weet hoe al dat materiaal werkt en zelf over de discipline beschikt om keurig een aantal keer per week te gaan. 

Naast de reguliere sportscholen heb je de trainingsstudio’s, ook wel boutique- of personal training studio’s genoemd. Waar de sportscholen zich wat minder onderscheiden van elkaar zijn trainingsstudio’s vaak gespecialiseerd in een bepaalde doelgroep of bieden ze iets exclusiefs aan. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in vrouwen die af willen slanken en hebben wij een unieke werkwijze hiervoor ontwikkeld en kunnen zij daarnaast bij ons ook onder begeleiding komen trainen. Onze missie is dan ook om ervoor te zorgen dat vrouwen uit Rijnsburg en omstreken geen dieet meer hoeven te volgen maar ervaren dat het ook anders kan. Fitwomen gym is dus ook een trainings- en afslankstudio in één. 

Er is niets goed of fout, het zijn alleen gewoon verschillende bedrijven. Wees je dus vooral bewust van wat jij nodig hebt en kijk dan wat voor jou het beste bij je aansluit.

Sluit onze missie bij jou aan? Check dan onze afslanktrajecten en vraag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, dan zien we elkaar snel! 

 

Fijne dag!

Liefs, Stefanie

– Eigenaresse Fitwomen gym

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!